Over ons

Het bedrijf SweetCare B.V.

 

Sweetcare BV is in 1994 begonnen als leverancier van luiers en babydoekjes aan kinderdagverblijven en drogisterijgroothandels. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeftes van de klant en hierop in te spelen, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier met meer dan 650 producten en meer dan 800 klanten. Speerpunt voor Sweetcare BV is de liefdevolle zorg voor mens èn milieu. Met onze kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten en o.a. onze nieuwe ecofriendly SweetCare Premium Ultradunne luiers spelen wij hier op in.

 

Het merk SweetCare
In de loop der jaren hebben wij ruime expertise op gebied van productkwaliteit opgedaan, onder andere door de ontwikkeling van producten in eigen beheer. Van ons eigen merk SweetCare zijn o.a. luiers, doekjes, wattenproducten, handgel en dameshygiëne op de markt gebracht.

 

Voor elke branche

 

Kinderopvang
In de professionele kinderopvang is een goede voorraad essentieel. Speciaal voor de kinderopvang hebben wij daarom een bestelsysteem ontwikkeld dat u op deze site kunt vinden onder het kopje “Bestellen”. Hier kunt u niet alleen terecht voor babyverzorgingsproducten, maar ook voor allerlei andere benodigdheden binnen de kinderopvang.

 

Winkels
De professionele SweetCare producten zijn ook te vinden in de betere drogisterijen, babyspeciaalzaken en diverse andere winkels.
Als (drogisterij)groothandel of winkelketen kunt u deze producten rechtstreeks bij ons afnemen. Zie hiervoor www.sweetcare.nl

 

Bedrijfsleven
Binnen ons assortiment hebben wij ook een uitgebreide collectie artikelen die gebruikt worden in het bedrijfsleven, zoals de autobranche, (sport)scholen, de horeca etc. Denk hierbij aan hygiëne-artikelen, papierwaren, schoonmaakmiddelen, producten op gebied van EHBO en veiligheid etc.

 

Voor de particuliere consument
De SweetCare producten bevallen uitstekend, zo hebben wij gemerkt aan de vele verzoeken van ouders die de SweetCare producten ook thuis willen gebruiken. Deze consumenten kunnen hiervoor terecht bij diverse winkels en online verkoopkanalen. Meer informatie is te vinden op de pagina “Links”.

 

Bij Sweetcare BV krijgt u:

  • Ruime keuze;
  • Topkwaliteit;
  • Voordelige prijzen;
  • Snelle levering;
  • Uitstekende service
    If you care, take SweetCare